• home
 • video
 • pas verschenen

  Michy Batshuayi fladdert dit seizoen in Valencia rond

  Begin deze week trainde Michy Batshuayi nog mee met Chelsea.

  Michy Batshuayi

  Vorig seizoen speelde Michy Batshuayi voor de Duitse club Borussia Dortmund.

  0 / 0

  De Engelse topclub Chelsea leent Michy Batshuayi (24) opnieuw uit. Na een half jaar Dortmund trekt de Rode Duivel nu voor een seizoen naar de Spaanse club Valencia.

  Een seizoen op huurbasis

  Twee jaar geleden maakte Michy Batshuayi de overstap van Marseille naar Chelsea. Begin dit jaar leende de Engelse club hem uit aan Borussia Dortmund.

   

  In Duitsland kon der aanvaller bondscoach Martinez bewijzen dat hij het doel nog weet staan. Voor hij zich blesseerde aan zijn enkel was hij op korte tijd goed voor 9 doelpunten.

   

  Na de Wereldbeker stond Batshuayi begin deze week weer op het trainingsveld bij Chelsea. Maar ook coach Sarri, de opvolger van Conte, stuurt hem door. In de pikorde van de spitsen zou hij Morata voor zich moeten dulden en ook Giroud loopt nog steeds op Chelsea rond.

   

  Valencia huurt Batshuayi voor een seizoen. Ook in het Mestallastadion zal "Batsman" - in het clublogo van Valencia staat bovenaan een vleermuis - voorin met heel wat concurrentie af te rekenen krijgen. Rodrigo en de Italiaan Simone Zaza zijn er de vaste waardes.

   

  Maar Valencia speelt meer dan een competitie. Het team wist zich rechtstreeks te plaatsen voor de Champions League.

  Michy Batshuayi

  Michy Batshuayi scoorde vorig seizoen voor Dortmund.

  Batshuayi spreekt al Spaans

  Michy Batshuayi heeft er zin in. Op de sociale media lanceert hij meteen een post in gebroken Spaans: "Hallo, Valencia. Hoe gaat het?"