• home
 • video
 • pas verschenen

  Gevallen Tourheld Ullrich werkt zich opnieuw in de problemen, opgepakt in Frankfurt

  Jan Ullrich

  Jan Ullrich (archieffoto) is de pedalen kwijt.

  Ex-tourwinnaar Jan Ullrich (44) is in Frankfurt opgepakt door de Duitse politie voor slagen en verwondingen aan het adres van een prostituee. De Duitser wordt voorlopig in hechtenis gehouden. 

  Amper een week na het incident in zijn huis in Mallorca, waarbij Jan Ullrich in aanvaring kwam met zijn buurman, heeft de Duitse Tourwinnaar (1997) zich weer in de nesten gewerkt. De Duitse politie pakte Ullrich vanochtend op nadat een feestje met een prostituee uit de hand gelopen was. 

   

  Volgens de politie was de Duitser onder invloed van alcohol en drugs. Deze problemen zijn volgens Ullrich het gevolg van het vertrek van zijn ex-vrouw met zijn kinderen naar Duitsland.

   

  Ullrich had zich dan ook voorgenomen om zijn leven te beteren en in therapie te gaan voor zijn drank- en drugsprobleem. "Voor mijn kinderen wil ik me herpakken. Sinds het vertrek van mijn ex-vrouw heb ik hen nog amper gezien." Uitgerekend vandaag was Ullrich normaal in therapie gegaan voor zijn problemen. Dat zal nu dus waarschijnlijk even moeten wachten.