Ga naar de inhoud

meest recent

Boaro ruilt Bahrein-Merida voor Astana

 vr 10 augustus 2018 11:21
Manuele Boaro reed 2 seizoenen bij Bahrein-Merida.
Manuele Boaro reed 2 seizoenen bij Bahrein-Merida.

Manuele Boaro zal vanaf volgend jaar te zien zijn in het azuurblauwe shirtje van Astana. Dat heeft de ploeg vrijdag bekendgemaakt. Hij tekent een contract voor 2 jaar.

De 31-jarige Boaro komt over van Bahrein-Marida. Hij reed 2 seizoenen bij de Bahreinse ploeg.  "Ik begin aan een nieuw en uitdagend hoofdstuk in mijn carrière. Nieuwe kleuren, nieuwe ploegmaats, nieuwe wedstrijden en nieuwe uitdagingen."

 

"Manuele Boaro is een sterke renner en zal een grote steun zijn voor onze leiders", zegt Aleksandr Vinokoerov, manager van Astana. "Het is geen geheim dat we onze ploeg wilden versterken voor de volgende jaren. Ik ben dus blij dat hij naar ons team komt."

 

Boaro won dit jaar een rit in de ronde van Kroatië en was ook al goed voor etappezeges in de Ronde van de Sarthe (2015) en in de Ronde van Denemarken (2014). Verder won hij 2 zilveren medailles in de Italiaanse tijdritkampioenschappen in 2011 en 2013. Hij won ook het bergklassement in de Ronde van de Algarve in 2013. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.