• home
 • video
 • pas verschenen

  58-jarige man ontvangt per vergissing prijzengeld gelijknamige topgolfer

  Tommy Fleetwood

  Fleetwood werd 12e op The Open.

  De Amerikaanse golfer Tommy Fleetwood keek vast verbaasd op toen hij merkte dat er een bedrag van meer dan 150.000 dollar op zijn rekening was gestort. De clubspeler, nog actief geweest op de challenge tour, werd per vergissing verward met de gelijknamige topspeler, nummer 11 van de wereld.

  De Brit Tommy Fleetwood, de op tien na beste golfer van het moment, werd onlangs 12e op The Open. Dat leverde hem ongeveer 150.000 dollar aan prijzengeld op. Tenminste, dat was de bedoeling. Door een vergissing bij de European Tour werd niet hij, maar een Amerikaanse naamgenoot blij verrast met het geld. Van een vroeg kerstcadeau gesproken!