• home
 • video
 • pas verschenen

  Keylor Navas: "Schrijf maar op: ik blijf"

  Keylor Navas

  Keylor Navas wil de concurrentie met Thibaut Courtois aangaan.

  De Costa Ricaanse doelman Keylor Navas is niet van plan om te vertrekken in Madrid. Dat heeft hij duidelijk gemaakt aan enkele Spaanse media.

  De kogel is door de kerk: Thibaut Courtois gaat de komende jaren het doel van Real Madrid verdedigen. Nu de Belg zijn droomtransfer te pakken heeft, lijkt het einde verhaal voor 31-jarige Costa Ricaan Keylor Navas.

   

  Toch lijkt de komst van Courtois Navas niet af te schrikken. Met een duidelijk statement deelde hij enkele Spaanse media mee dat ze met zekerheid konden schrijven dat hij zou blijven.

   

  "Ik heb even weinig zin om te vertrekken als om te sterven", sprak Navas duidelijke taal.

  Courtois 1, Navas 2?

  Navas werd, net als Courtois overigens, na goede prestaties op het WK (2014) naar Madrid gehaald. Hij was sindsdien een vaste waarde en won onder meer drie keer de Champions League en één Spaanse titel. 

   

  De kern van de nieuwe coach Lopetegui telt op dit moment vijf doelmannen. "De logica is dat Casilla een rol als derde doelman niet zal accepteren en zal vertrekken", klinkt het bij de Spaanse journalisten. Lunin, het jonge Oekraiënse talent dat onlangs gehaald werd, zal eerder uitgeleend worden om aan spelen toe te komen. Real rekent dus vooral op Courtois en Navas, aangezien ook Luca Zidane, zoon van, mag vertrekken. 

  Navas hervatte ondertussen de trainingen bij Real