• home
 • video
 • pas verschenen

  Gilbert fietst weer: "Droom ervan om te starten in Parijs-Tours"

  Philippe Gilbert

  Philippe Gilbert kwam zwaar ten val in de 16e etappe van de Tour.

  Philippe Gilbert heeft voor het eerst sinds zijn vreselijke val weer op zijn fiets gezeten. In een filmpje sprak hij zijn ambitie uit om aan de start te staan van Parijs-Tours (7 oktober). 

  "Het is tien jaar geleden dat ik voor het eerst aan de start stond van Parijs-Tours, en het was bovendien de eerste grote koers die ik won. Ik heb nog veel tijd om te recuperen, maar het zal niet eenvoudig zijn."

   

  "Je verliest snel je vorm, dus ik zal hard moeten werken om weer op niveau te komen. Gelukkig krijg ik veel steun van sociale media, van mijn team en van mijn familie. Dat doet me veel plezier en geeft een mentale boost."