• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Man. United wint maar nipt van James Corden en 100 kinderen

  James Corden "Late Late Show FC"

  James Corden en zijn "Late Late Show FC" omsingelen Chris Smalling.

  Op zijn voorbereidingstournee door de Verenigde Staten heeft Manchester United een ongewone oefenwedstrijd gespeeld, namelijk tegen 100 kinderen én James Corden, de presentator van de populaire talkshow 'The Late Late Show'.

  Manchester United vertoeft momenteel in Los Angeles om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Het oefende onder meer al tegen AC Milan, Liverpool en Real Madrid. Volgens James Corden geen echte waardemeter voor de Engelse vicekampioen. Daarom besloot de presentator zelf een team op te trommelen.

  Met zijn "Late Late Show FC", samengesteld uit honderd kinderen, probeerde hij het team van José Mourinho, of toch een deel daarvan, het vuur aan de schenen te leggen. Chris Smalling, Juan Mata en Ander Herrera waren de slachtoffers van dienst.

   

  De overmacht was groot bij het team van Corden, maar toch kwam de kwaliteit van de United-spelers bovendrijven. United nam de bovenhand en uiteindelijk werd het jeugdigde honderdtal van James Corden over de knie gelegd.

   

  José Mourinho en zijn jongens lijken dan ook klaar om te schitteren in het nieuwe Premier League-seizoen. United speelt zijn eerste wedstrijd vrijdagavond. Het ontvangt op Old Trafford Leicester City, de kampioen van twee jaar geleden.

  Bekijk hieronder het verslag van de 'Late Late Show'