Ga naar de inhoud

meest recent

      Mooi moment: Karius in de armen gesloten door Liverpoolfans

       wo 8 augustus 2018 11:22
      Loris Karius
      Karius ging in de Champions League-finale twee keer zwaar in de fout.

      Mooi moment gisteren in de laatste oefenwedstrijd van Liverpool tegen Torino (Ita). Loris Karius, de Duitse doelman die verguisd werd na zijn twee blunders in de Champions League-finale, kreeg een warme ontvangst op Anfield.

      In mei kostten twee enorme blunders van de Duitse doelman zijn team de Champions League. Het was niet de eerste keer dat de concurrent van Simon Mignolet in de fout ging, en hij werd dan ook zwaar bekritiseerd. 

       

      Om het keepersprobleem op te lossen tastte Liverpool-manager Jurgen Klopp zwaar in de buidel. Klopp betaalde maar liefst 75 miljoen euro voor de Braziliaanse doelman Alisson Becker, die overkwam van AS Roma. 

       

      Maar gisteren speelde Liverpool zijn laatste oefenwedstrijd tegen Torino. Toen Karius ongeveer twintig minuten voor tijd de debuterende Alisson kwam vervangen, kreeg hij van de Liverpool-fans een overweldigend applaus. De thuisaanhang sloot zijn doelman dus terug in de armen, al zal de Duitser dit seizoen waarschijnlijk wel vrede moeten nemen met een rol als doublure.

      Karius werd warm onthaald op Anfield

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.