• home
 • video
 • pas verschenen

  Zo grootvader, zo vader, zo zoon: Andri Gudjohnsen tekent voor Real

  Andri Gudjohnsen

  Kan Andri Gudjohnsen doordringen tot de hoofdmacht van Real Madrid?

  Na grootvader Arnor en vader Eidur wordt met Andri een 3e generatie Gudjohnsen klaargestoomd voor de top van het voetbal. De 16-jarige tekende een contract voor Real Madrid.

  Arnor Gudjohnsen maakte in de jaren 80 het mooie weer (en vooral veel doelpunten) op de Belgische velden, maar de jongere voetbalfans zullen meer vertrouwd zijn met zoon Eidur, die niet alleen voor Club en Cercle Brugge speelde, maar ook voor onder meer Chelsea en Barcelona.

   

  Het is voor de aartsrivaal van die laatste club dat Eidurs zoon Andri op zijn 16e zijn eerste profcontract tekende. Zijn oudere zoon Sveinn Aron speelde in de jeugd voor Barcelona, maar is nu op zijn 20e afgezakt naar de Serie B.