• home
 • video
 • pas verschenen

  Lagere school en sauna in de Jupiler Pro League, 5 opvallende momenten

  Santini en Dimata speelden een spelletje gisterenmiddag.

  De exotische temperaturen haalden het kind in de profvoetballers weer naar boven afgelopen weekend. Wij bundelden de opvallendste momenten van speeldag 2 in de Jupiler Pro League.

  Blad, steen, schaar in Anderlecht

  Dolle pret gisteren voor Anderlecht tegen KV Oostende (5-2). Wanneer de ref de bal op de stip legt, doen Santini en Dimata doodleuk een spelletje blad, steen, schaar om te beslissen wie de strafschop neemt. Een vleugje lagere school in het Astridpark.

  Latje trappen in Genk

  Latje trappen op het einde van een voetbaltraining... Het is een van de geliefkoosde spelletjes bij amateurploegen, maar ook Racing Genk is een specialist in het vak. Tegen STVV  liet Genk de dwarsligger liefst 4 keer daveren. Malinovski, Pozuelo, Gano en Maehle troffen 4 keer raak tegen de lat.

  Pollet en Yatabare sturen tegenstanders het bos in

  Nog meer "spielerei" in Moeskroen en Antwerp. Pollet zette Diaby 2 keer in zijn  hemd. Ook Yatabare bezorgde Kagelmacher het schaamrood op de wangen met een heerlijke panna.

  Verbaasde blik bij "stoute" Wesley in Moeskroen

  In Moeskroen - Club Brugge was Wesley de stoutste leerling van de klas. Na amper 11 minuten moest hij met rood in de hoek gaan staan, na een gemene elleboog aan het adres van Katranis. De Club-speler keek stomverbaasd toen hij op de strafbank moest plaatsnemen.

  Sauna in Gent

  Ook in Gent was het dit weekend bakken en braden. Een koude douche zou dan verfrissing moeten brengen. Maar dat was niet het geval bij Nill De Pauw. Met een blote bast kwam hij na zijn douche buiten afkoeling zoeken, alsof hij uit de sauna kwam.