• home
 • video
 • pas verschenen

  Witsel neemt afscheid van China: "Het was een geweldige ervaring"

  Axel Witsel bij de Rode Duivels.

  Witsel wou na het WK weer in Europa komen voetballen.

  Axel Witsel zet na 18 maanden een punt achter zijn Chinese avontuur. De Rode Duivel speelt komend seizoen bij Borussia Dortmund. Op Instagram heeft hij afscheid genomen van Tianjin Quanjian. 

  Witsel sloot vandaag aan bij Borussia Dortmund op stage in Zwitserland. Daarmee is zijn tijd in China officieel voorbij. Op Instagram plaatste hij nog een boodschap voor zijn ex-club. 

   

  "Ik wil iedereen bedanken voor de geweldige ervaring. We hebben samen fantastische herinneringen gemaakt. Ik wil de fans, mijn ploegmaats en de hele staf bedanken om mijn tijd bij de club onvergetelijk te maken. Ik wens jullie het allerbeste voor de rest van het seizoen en voor de toekomst."

   

  "Ik weet zeker dat Tianjin Quanjian nog grootse dingen zal bereiken. Ik neem afscheid met veel liefde en dankbaarheid."

   

  Ook op de site van Dortmund gaf Witsel al een korte reactie. "Na het WK was het mijn doel om weg te gaan uit China en weer in Europa te voetballen. Ik ben heel blij en trots dat ik nu bij Dortmund kan spelen. Na het eerste contact heb ik geen twee keer meer moeten nadenken. Dortmund is een van de beste clubs van Europa. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten om te voetballen voor 81.000 mensen."