• home
 • video
 • pas verschenen

  Willian verkleint transferzorgen van Chelsea: "Ik voel me hier goed"

  Willian.

  Willian trekt voorlopig geen ander truitje aan.

  Bij Chelsea flirten Eden Hazard, Thibaut Courtois en Willian met een vertrek, maar die laatste lijkt gewoon in Londen te blijven. "Tenzij de club mij wil verkopen, blijf ik hier."

  Dat Eden Hazard en Thibaut Courtois over een transfer dromen, is geen geheim meer. Maar ook Willian stond op de radar van heel wat Europese topclubs. "Maar ik ben een speler van Chelsea", zei de Braziliaanse winger bij de Braziliaanse televisie.

   

  "Ik ben altijd heel duidelijk geweest over mijn intenties om bij Chelsea te blijven. Tenzij de club mij wil verkopen, blijf ik hier. Ik voel me hier goed."

   

  Willian, die sinds 2013 voor Chelsea speelt, geeft toe dat er deze zomer wel interesse was in hem. "Barcelona heeft inderdeed een officieel bod op mij gedaan. Maar Chelsea heeft dat bod geweigerd. De Britse media hebben daar later van gemaakt dat ook Real Madrid en Manchester United interesse toonden."