• home
 • video
 • pas verschenen

  BMC op 1, 2 en 3 in Utah, geel is voor Van Garderen

  Van Garderen (archief).

  Van Garderen is de eerste leider.

  Tejay Van Garderen heeft de proloog in de Tour of Utah gewonnen. De Amerikaan was het snelst tegen de klok. Het werd een gezellige boel op het podium want ook op 2 en 3 stonden er renners van BMC: Rosskopf en Bohli.

  De Tour of Utah begon met een proloog van 5,3 kilometer op een heuvelachtig parcours. Dat was spek voor de bek van Tejay van Garderen. Hij vertrok als laatste en reed alle tijden van de tabellen. Hij was 3"76 sneller dan zijn ploegmaat en landgenoot Rosskopf.

   

  Ook de derde plaats was voor een renner van BMC. Bohli zorgde voor een eerste richttijd met zijn 6'33 en dat bleek meteen voldoende voor een podiumplek.

   

  Ben Hermans was op plaats 23 de eerste landgenoot, Jasper Philipsen werd 35e.