• home
 • video
 • pas verschenen

  Gent in play-offs mogelijk tegen Bordeaux, Genk tegen Subotica of Brøndby

  Gent viert.

  Gent moet eerst voorbij Jagiellonia Bialystok raken.

  Als Gent en Genk de derde voorronde van de Europa League overleven, kennen ze al hun mogelijke tegenstanders in de play-offronde. Gent komt dan uit tegen Bordeaux (Fra) of Marioepol (Oek). Genk treft Subotica uit Servië of Brøndby uit Denemarken. 

  In Nyon in Zwitserland is er al geloot voor de play-offronde van de Europa League. Ook Gent en Genk verdwenen in de pot. De twee Belgische clubs moeten wel eerst nog door de derde kwalificatieronde spartelen. Gent ontmoet later deze week Jagiellonia Bialystok en Genk treft Lech Poznan.

   

  In de play-offronde zou Genk dan aan de bak moeten tegen het Servische Subotica of het Deense Brøndby. AA Gent moet tegen het Oekraïense Marioepol of het Franse Bordeaux. Als het Bordeaux wordt, treft Gent al meteen ex-speler Kalu. Die werd dit weekend door Gent aan de Franse club verkocht.

   

  De winnaars van de play-offronde mogen naar de poulefase. Anderlecht is rechtstreeks geplaatst voor die fase van de competitie.