• home
 • video
 • pas verschenen

  Moses Simon verlaat Gent en tekent voor 5 jaar bij Levante

  Moses Simon in zijn nieuwe shirt.

  Moses Simon voetbalde sinds 2015 bij Gent.

  Moses Simon is geen speler meer van AA Gent. De Nigeriaan heeft een contract getekend bij Levante in Spanje. Hij tekende er een contract voor 5 seizoenen.

  Na 3,5 seizoenen is de liefde tussen Moses Simon en Gent voorbij. Hij speelde bij de Belgische club 136 wedstrijden, scoorde 21 keer en gaf 18 assists. Simon behaalde samen met zijn ploegmaats de eerste landstitel in de geschiedenis van de club. 

   

  Nu mocht hij echter weg. Zijn toekomst ligt in Spanje. Hij tekent voor vijf seizoenen bij eersteklasser Levante UD. "We wensen Simon veel geluk en bedanken hem voor de mooie en succesvolle jaren. Once a Buffalo, always a Buffalo",  schreef Gent nog op zijn website.

   

  Deze ochtend legde Simon zijn medische testen succesvol af. Nu sluit hij aan bij de groep.

  Gent bedankt Moses Simon

  Simon tekende vandaag bij Levante