• home
 • video
 • pas verschenen

  Dan toch een transfer naar Real? "Courtois stuurt zijn kat naar training"

  Thibaut Courtois.

  Krijgt Thibaut Courtois binnenkort zijn zin?

  Staat Thibaut Courtois (26) een stapje dichter bij een overgang naar Real Madrid? Volgens Engelse media daagde de Rode Duivel vandaag niet op bij zijn club Chelsea, volgens de Spaanse pers kan een deal met Real heel snel afgerond worden.

  De transfersaga van Thibaut Courtois zou vandaag een nieuw hoofdstuk gekregen hebben. Samen met onder meer Eden Hazard en Michy Batshuayi werd Courtois op de club verwacht, maar Engelse media weten dat Courtois niet kwam opdagen bij Chelsea. Wil de Rode Duivel op deze manier zijn transfer forceren?

   

  Spaanse media, onder meer Marca, weten dan weer dat een transfer naar Real Madrid nu echt wel in de pijplijn zit. Volgens Marca hoopt Real de overgang van Courtois "in de komende uren" af te handelen.

  Hazard en Batshuayi stonden wel op het trainingsveld