• home
 • video
 • pas verschenen

  Courtois over (mogelijke) transfer: "Hoop op een goede afloop"

  Courtois was een opvallende gast in Racing Genk - STVV.

  Courtois was een opvallende gast in Racing Genk - STVV.

  Thibaut Courtois gaf gisteren de aftrap in Racing Genk - STVV.  "Over een mogelijke transfer wil ik geen commentaar geven", reageerde de doelman. "Het is vrij delicaat."

  Courtois: "Nieuwe doelman van Anderlecht is een goede"

  De toeschouwers in Genk konden gisteren Thibaut Courtois bewonderen voor de match tegen STVV. "Het kwam toevallig goed uit", reageerde de Rode Duivel. "Ik wou de fans mijn appreciatie tonen na het WK."

   

  Courtois volgt de Belgische competitie nog op de voet. "Als ik 's avonds thuis ben in het weekend probeer ik te kijken naar de matchen. Ik denk dat ik vrij goed op de hoogte ben."

   

  "Het niveau van de doelmannen in de Belgische competitie is vrij goed. De nieuwe keeper van Anderlecht (Didillon, red) is goed. En ook Racing Genk heeft enkele talenten."

  Courtois: "Ik moet nu rustig blijven"

  Waar de toekomst van Thibaut Courtois ligt, is nog niet duidelijk.  De Rode Duivel heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid, maar Chelsea ligt voorlopig dwars.

   

  "Over een mogelijke transfer wil ik geen commentaar geven, omdat dat tamelijk delicaat is", zegt Courtois. "Voor mij is het belangrijk om nu rustig te blijven en om me klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Ik hoop op een goede afloop."