• home
 • video
 • pas verschenen

  "Binnen de 48 uur kan transfer Alderweireld naar Man.United rond zijn"

  Toby Alderweireld als Rode Duivel op het WK in Rusland.

  De geruchten worden steeds hardnekkiger dat Toby Alderweireld Tottenham in de loop van de komende dagen zal verlaten. Het Manchester United van José Mourinho ligt in poleposition om de Belgische verdediger in te lijven.

  Dat Toby Alderweireld niet meer in de bovenste schuif ligt bij Tottenham-trainer Mauricio Pochettino bleek in de tweede helft van vorig seizoen.

   

  Na een blessure slaagde de Rode Duivel er nauwelijks nog in om in de basisploeg te geraken. Het ziet er niet meteen naar uit dat dat komend seizoen zal veranderen, want Jan Vertonghen en Davinson Sanchez maken nog altijd de dienst uit.

   

  Een transfer zou dus een oplossing kunnen bieden voor Alderweireld. De geruchten dat Manchester United een helpende hand reikt, zwellen alsmaar aan.

   

  José Mourinho heeft volgens enkele Engelse dagbladen van Alderweireld een prioriteit gemaakt. Eind vorig seizoen plakte Tottenham een prijs van 75 miljoen pond (84 miljoen euro) op de Belg, wat voor United te veel was.

   

  Intussen zou de prijs gezakt zijn naar 60 miljoen pond (67 miljoen euro), wat United meer zou zinnen. Meer zelfs: de overgang zou binnen de komende 48 uur wel eens in een stroomversnelling kunnen geraken.

  Tweet van Mirror Football: