• home
 • video
 • pas verschenen

  Van der Vaart tekent bij Esbjerg in Denemarken

  Van der Vaart

  Van der Vaart speelt al twee jaar in Denemarken, bij Midtjylland.

  Rafael Van der Vaart blijft een jaar langer in Denemarken voetballen. De 35-jarige Nederlander heeft een éénjarig contract getekend bij Esbjerg, dat afgelopen seizoen naar de hoogste klasse promoveerde.

  Van der Vaart speelt al twee jaar in Denemarken. Met Midtjylland werd hij afgelopen seizoen kampioen, al kwam hij amper in actie. 

   

  De ex-international van Oranje, met 109 caps achter zijn naam, kon ook in eigen land aan de slag. Hij trainde de laatste tijd mee bij PEC Zwolle, maar hij verkiest dus een verlengd verblijf in Denemarken. Zijn vriendin handbalt namelijk bij Esbjerg en verlengde begin dit jaar haar contract. De Nederlander tekende nu dus in dezelfde stad een contract voor één jaar bij de lokale voetbalclub.