• home
 • video
 • pas verschenen

  PSG-spelers dwingen trainer Tuchel om "Happy" te zingen na Supercup

  Dolle pret bij PSG.

  De sfeer bij PSG lijkt opperbest. Na de gewonnen Supercup tegen Monaco verstoorden de spelers van de Franse landskampioen (en bekerwinnaar) de persconferentie van trainer Thomas Tuchel. Ze dwongen hun Duitse baas een liedje te zingen. Tuchel koos na enige aarzeling voor "Happy" van Pharell.

  Na de makkelijke zege tegen Monaco hadden de spelers iets te goed van hun trainer, vonden ze. Onder aanvoering van Thiago Silva en Adrien Rabiot verrasten ze Tuchel op de persconferentie met een champagnedouche en dwongen ze hem een liedje te zingen.

   

  "Une chanson, une chanson: dat is hier de traditie", was hun argument. Tuchel gaf na enige aarzeling toe en zong "Happy" van Pharell. De Supercup was de eerste trofee van PSG met Tuchel als trainer.

  Bekijk de zangkunsten van Tuchel:

  De actie door de ogen van de spelers