• home
 • video
 • pas verschenen

  Manager Courtois: "Laat hem toch bij z'n kinderen zijn in Madrid"

  Thibaut Courtois wil dichter bij zijn kinderen zijn.

  Thibaut Courtois wil dichter bij zijn kinderen zijn.

  Thibaut Courtois heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid, maar Chelsea ligt voorlopig dwars. Courtois' manager vraagt de Londense club om begrip te tonen voor de familiale situatie van de Rode Duivel.

  Thibaut Courtois wordt al een hele zomer gelinkt aan een overgang naar Real Madrid, maar vooralsnog zit er geen schot in de zaak. Christophe Henrotay, de manager van Courtois, vraagt in The Sun om begrip voor de wens van de doelman, die naar Madrid wil om dichter bij zijn twee kinderen te zijn.

   

  "Ik lees overal dat Chelsea zegt dat de bal in het kamp van Thibaut ligt, maar dat is onzin. Hij heeft zijn wens om te vertrekken duidelijk uitgedrukt aan de club", zegt Henrotay.

   

  "Het gaat bij hem om meer dan het sportieve en het financiële. In Madrid kan hij veel dichter bij zijn kinderen wonen. Real Madrid heeft een bod gedaan, maar Chelsea wil er niets van weten."

   

  "We begrijpen heel goed dat ze hem niet graag zien vertrekken, maar het gaat hier om een man die bij zijn kinderen wil zijn. Laat hem die droom dan toch waarmaken."

   

  Chelsea-coach Maurizio Sarri sprak gisteren nog zijn hoop uit dat Courtois niet zou vertrekken. "Op dit moment is hij nog altijd onze doelman en ik hoop dat hij blijft."