• home
 • video
 • pas verschenen

  Een oplossing voor Mirallas: Everton leent hem seizoen uit aan Fiorentina

  Mirallas bij de Rode Duivels.

  Mirallas was er niet bij op het WK in Rusland.

  Kevin Mirallas speelt volgend seizoen in de Serie A. Everton laat de 30-jarige Belg naar Fiorentina vertrekken. De Premier League-club leent hem uit voor 1 seizoen, maar Fiorentina heeft ook een aankoopoptie. Mirallas moet wel zijn medische testen nog afleggen in Italië.

  Kevin Mirallas werd door bondscoach Roberto Martinez niet opgenomen in de WK-selectie van de Rode Duivels. In een seizoen om snel te vergeten werd hij door Everton na Nieuwjaar uitgeleend aan Olympiakos, maar de Griekse club had geen interesse om hem definitief over te nemen.

   

  Mirallas begon daarom opnieuw bij Everton, waar hij al sinds 2012 onder contract ligt, aan de voorbereiding, maar zal daar dus niet aan het seizoen beginnen. Hij trekt opnieuw op uitleenbeurt, maar deze keer gaat hij naar Fiorentina. Bij de Italiaanse club moet hij wel eerst nog zijn medische testen afleggen.

   

  De komende dagen wordt hij dus in Italië verwacht. Als alles goed gaat, wordt hij eerst een seizoen uitgeleend aan Fiorentina, maar de club heeft ook een aankoopoptie. Zelf spreekt de Italiaanse club op haar website over een contract voor 4 seizoenen.