Ga naar de inhoud

meest recent

      Standard rondt de transfer van Edmilson naar Qatar af

       do 2 augustus 2018 11:44
      Een ontgoochelde Junior Edmilson.
      De Supercup tegen Club Brugge was voor Edmilson de laatste wedstrijd in een Standard-shirt.

      De transfer van Junior Edmilson van Bekerwinnaar Standard naar de Qatarese club Al-Duhail is officieel afgerond. De Braziliaanse Belg tekende in het Midden-Oosten een contract voor 4 seizoenen.

      "We willen Junior Edmilson bedanken voor alles"

      Edmilson maakte na de nederlaag tegen Club Brugge in de Supercup zelf bekend dat hij zijn laatste wedstrijd voor Standard gespeeld had. "Ik vertrek naar Qatar", zei hij toen.

       

      Op de officiële bevestiging van die transfer was het nog even wachten. Bekerwinnaar Standard rondde de overgang vandaag officeel af.

       

      Edmilson tekende bij Al-Duhail een contract voor 4 seizoenen. Gisteren speelde hij al een eerste keer voor zijn nieuwe club. Met Maxime Lestienne haalde Standard ook al een opvolger voor de Braziliaanse Belg in huis.

       

      "We willen Junior Edmilson bedanken voor alles wat hij onze club heeft bijgebracht gedurende 2,5 seizoenen en wensen hem het beste toe in het vervolg van zijn carrière", laat Standard weten op zijn website.

      De tweet van Standard:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.