• home
 • video
 • pas verschenen

  Henry ontkent geruchten omtrent toekomst: "Nog niet onderhandeld"

  Ondanks het meest succesvolle WK in de geschiedenis van het Belgische voetbal, verlengde T3 Thierry Henry zijn contract bij de KBVB niet. Sinds de terugkeer uit Rusland werd er al volop gespeculeerd over de Fransman zijn toekomst. "Ik wil geduldig te werk gaan en zal mijn beslissing op het gepaste moment nemen", klinkt het.

  De voorbije weken werd Henry aan onder meer de Engelse tweedeklasser Aston Villa en de Egyptische nationale ploeg gelinkt. "Sinds ik mijn afscheid als voetbalanalist bij Sky Sports heb aangekondigd om me volledig op mijn trainerscarrière te focussen, ben ik meermaals gelinkt met posities in binnen- en buitenland", laat Henry weten op Twitter.

   

  "In tegenstelling tot de misleidende berichtgeving hierover, hebben mijn adviseurs en ik tot nu toe nog geen onderhandelingen gevoerd met clubs en federaties. Ik wil geduldig te werk gaan en zal mijn beslissing op het gepaste moment nemen."

   

  Omdat de toekomst van de voormalige spits mogelijk elders liggen, moet de KBVB waarschijnlijk toch op zoek naar een nieuwe T3. Het dreigt dus een bijna volledig vernieuwde technische staff te worden, want T2 Graeme Jones is intussen vertrokken naar West Bromwich Albion.

  Henry ontkent de geruchten op Twitter