• home
 • video
 • pas verschenen

  "Eviva Losada": Argentijn tekent 5-jarig contract bij Beerschot Wilrijk

  Hernan Losada.

  Hernan Losada stopte eind vorig seizoen als voetballer.

  Dat Hernan Losada na zijn actieve voetbalcarrière bij Beerschot Wilrijk zou blijven, was al langer bekend. Gisteren heeft de club uit 1B dat ook geofficialiseerd. Losada tekende op het Kiel een 5-jarig contract. Hij zal 3 verschillende functies uitoefenen.

  "Beerschot is mijn club en ik wil dat zou houden"

  Losada, die na de play-offs afscheid nam als voetballer, zal bij Beerschot Wilrijk niet alleen assistent-coach zijn van Stijn Vreven. Hij is ondertussen ook al aan de slag als hoofdcoach van de beloften en krijgt ook een rol in de technische commissie van de club, voornamelijk als scout.

   

  De 36-jarige Argentijn is al even bezig met zijn taken bij de club. "Het is heel hard werken, maar ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn beslissing", zegt Losada op het digitale huis van Beerschot Wilrijk.

   

  "Het is heel boeiend. Ik doe dit met hart en ziel en ben bijzonder blij en dankbaar dat de club me een mooi contract heeft aangeboden. Ik ga er alles aan doen om hier een nieuwe carrière uit te bouwen en ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring en leergierigheid de club kan helpen. Beerschot Wilrijk is mijn club en ik wil dat zo houden."

  Ik ga er alles aan doen om hier een nieuwe carrière uit te bouwen en ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring en leergierigheid de club kan helpen.