• home
 • video
 • pas verschenen

  Johan Plancke wordt rechterhand van Luc Devroe bij Anderlecht

  Luc Devroe (l) en Johan Plancke.

  Luc Devroe (l) en Johan Plancke.

  Johan Plancke verlaat KV Oostende en wordt bij Anderlecht de rechterhand van sportief directeur Luc Devroe. Plancke was nog maar sinds april aan de slag bij KVO.

  De overgang van Johan Plancke naar Anderlecht zat eraan te komen. Plancke werd zaterdag al gespot aan de zijde van Luc Devroe tijdens de competitiewedstrijd tegen Kortrijk. "Dit is de eerste dag van een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik ben zo blij om bij Anderlecht te kunnen beginnen als assistent-sportdirecteur", laat Plancke nu weten.

   

  Plancke was nog maar sinds april aan de slag bij KV Oostende. Daar moest hij de teammanager en rechterhand worden van technisch directeur Hugo Broos. Na amper 4 maanden verkast de voormalige CEO van Roeselare nu dus naar Anderlecht.

   

  Johan Plancke is na videoanalist Rudy Fort, clubdokter Chris Goossens en spelers Knowledge Musona, Antonio Milic en Aristote Nkaka (vanaf volgend seizoen) al de 6e persoon die Devroe en voorzitter Marc Coucke volgen naar Anderlecht.