• home
 • video
 • pas verschenen

  Alderweireld gehuldigd in "zijn" Ekeren: "Ben heel trots"

  Toby Alderweireld

  Toby Alderweireld

  Toby Alderweireld moest na het WK ziek passen voor de huldiging van de Rode Duivels in Brussel, maar werd woensdagavond persoonlijk in de bloemetjes gezet in Ekeren. Een massa volk daagde op voor "hun" Toby.

  Toby Alderweireld groeide op in Ekeren. "Ik kom hier vandaan. Er zijn zoveel mensen gekomen om dit mee te maken en zelf heb ik ook moeite gedaan om nog een dag vrij te maken. Ik wilde hier graag bij zijn, ik ben heel trots", vertelt de Rode Duivel.

   

  "Het was niet leuk om de viering met de spelers in Brussel te missen, maar dit is net iets persoonlijker. Ik ben heel dankbaar en blij met deze opkomst."

   

  Volgens de geruchtenmolen is Alderweireld nadrukkelijk in beeld bij Manchester City. Reist hij komend weekend naar Londen of naar Manchester? "Ik ga zaterdag gewoon naar Londen en dan begint voor mij de voorbereiding. Ik kijk ernaar uit."