• home
 • video
 • pas verschenen

  Ajax mag zich ondanks flaterende keeper opmaken voor Standard

  Ajax-doelman Onana ging de mist in bij de goal van Graz.

  Ajax-doelman Onana ging de mist in bij de goal van Graz.

  Ajax wordt de tegenstander van Standard in de 3e voorronde van de Champions League. De Amsterdammers waren ook in de terugmatch een maatje te groot voor Sturm Graz, ondanks een blunder van doelman Onana.

  Ajax had de heenmatch tegen de Oostenrijkers met 2-0 gewonnen. Huntelaar nam enkele minuten voor de rust alle twijfels weg met een volley, Tadic verdubbelde de voorsprong na de koffie. In het slotkwartier pikte Huntelaar nog een goaltje mee en ging Ajax-doelman Onana stevig in de fout bij de 1-3 van de thuisploeg.

   

  In de 3e voorronde van het kampioenenbal neemt Ajax het nu op tegen Standard. De heenmatch is al volgende week dinsdag in Luik. De terugwedstrijd is een week later. De winnaar mag naar de play-offsronde.

  De 0-1 van Huntelaar:

  De 0-2 van Tadic:

  De 0-3 van Huntelaar:

  De flater van Onana bij de 1-3: