• home
 • video
 • pas verschenen

  "Neen, Pavard komt niet naar Bayern als vervanger van Boateng"

  Benjamin Pavard wordt niet de vervanger van Jérôme Boateng als de Duitse verdediger vertrekt bij Bayern München. Dat heeft voorzitter Karl-Heinz Rummenigge gezegd.

  Pavard wordt na zijn goede WK al een tijdje gelinkt aan de Duitse recordkampioen. Volgens de voorzitter van Bayern is die transfer nochtans uitgesloten in de komende weken. Zelfs als het gerucht waarheid wordt dat Boateng zou vertrekken naar PSG.

   

  Dat zei Rummenigge aan Bild. "Nee, hij komt niet. We hebben Hummels, we hebben Süle, we hebben Martinez, die in de verdediging kan spelen. Er is ook Alaba en we hebben de jongeren Lukas Mai en Chris Richards. Dat is veel kwaliteit."

   

  Pavard speelt momenteel bij Stuttgart en heeft nog een verbintenis tot 2021, maar mag er volgende zomer weg voor 35 miljoen euro dankzij een clausule in zijn contract. Duitse media meldden eerder dat de Fransman tijdens het WK een contract ondertekende dat hem vanaf volgend seizoen aan Bayern bindt. 

   

  Pavard speelde zich op het WK in de kijker met onder meer een goal tegen Argentinië, die achteraf werd verkozen tot mooiste goal van het toernooi.