• home
 • video
 • pas verschenen

  Lewandowski wil weg bij Bayern maar mag niet van de club

  Lewandowski speelt al sinds 2014 voor Bayern.

  Lewandowski speelt al sinds 2014 voor Bayern.

  Robert Lewandowski wil zijn ploeg Bayern München verlaten, maar de club wil hem niet laten gaan. Bayern-manager Niko Kovac zegt: "Lewandowski is onze topschutter, natuurlijk willen we hem niet weggeven".

  De manager van Bayern München liet verstaan dat er van een transfer geen sprake kan zijn. "Robert zal de club niet verlaten, omdat hij onze topspits is. We willen hem niet weggeven en we zullen hem ook niet weggeven", klinkt het. 

   

  "Robert heeft inderdaad laten blijken dat hij andere oorden wil opzoeken, ook al loopt zijn contract nog tot 2021. Er is zijn wens om te vertrekken, maar ook onze wens om hem te behouden. Hij heeft een contract en zal zo lang mogelijk bij de club blijven."

   

  Lewandowski was de topscorer van Bayern in de laatste 4 seizoenen. De Pool bereikte tijdens zijn laatste 3 campagnes in de Bundesliga de kaap van de 40 goals. Kovac denkt niet dat de hele heisa een invloed zal hebben op de komende campagne. 

   

  "Hij is een prof en weet dat hij iets te bewijzen heeft tegenover iedereen en zichzelf. Hij wil goals maken en succesvol zijn, want dat is waar Robert Lewandowski voor staat." Bayern München begint zijn competitie op 24 augustus tegen Hoffenheim.

  De Pool reageerde dubbelzinnig op Instagram