• home
 • video
 • pas verschenen

  Dries "Luigi" Mertens dolt in Tokio, Witsel en Meunier samen op Ibiza

  Dries Mertens.

  Mertens in de straten van Tokio.

  Dries Mertens geniet van zijn laatste dagen vakantie. Na zijn reis naar Bali hield de Rode Duivel nog halt in Tokio. Op het programma? Een sessie Mario Kart, maar dan in het echt. Mertens trok de werkmansplunje van Luigi aan en reed zo met zijn bolide door de straten van Japan.

  Ook Axel Witsel geniet nog van een beetje rust (na zijn medische testen?)

  De toekomst van Axel Witsel wordt overal besproken, maar zelf ligt hij er blijkbaar nog niet wakker van. Op zijn Instagram en die van zijn vrouw is te zien hoe het koppel geniet op Ibiza. Misschien trokken ze daarheen na de medische testen in Duitsland?

   

  Hij kreeg er ook het gezelschap van een andere Rode Duivel. Samen met Thomas Meunier ging hij een stapje in de wereld zetten. Ze gingen naar een optreden van de Belgische DJ's Dimitri Vegas & Like Mike. Meunier is blijkbaar fan van het genre want hij werd afgelopen weekend ook op Tomorrowland gespot.

  Andere Rode Duivels trainen al

  Vincent Kompany werd gisteren al gesignaleerd op het trainingsveld in Manchester en ook de andere Rode Duivels beginnen weer aan hun conditie te werken. Alderweireld en Chadli, die beiden misschien nog wel hopen op een transfer, deden dat nog individueel.