• home
 • video
 • pas verschenen

  Wesley Moraes: "Ik blijf bij Club!"

  Wesley Moraes

  Wesley scoorde twee keer tegen Eupen.

  Wesley Moraes (21) heeft beslist om nog minstens een jaar langer bij Club Brugge te blijven. Dat zei de spits gisteren na de wedstrijd tegen Eupen.

  In januari 2016 streek de toen 19-jarige Wesley neer in Brugge. De Braziliaan kwam over van Trencin uit Slowakije, en tekende voor twee jaar. Sindsdien groeide hij bij Club uit tot een belangrijke targetman voorin, eerst onder Michel Preud'homme en vorig jaar onder Ivan Leko.

  Dan toch niet naar Rome

  Na de titel vorig seizoen leek het dan ook op een transfer uit te draaien voor de jonge Braziliaan. Vooral Lazio Roma leek concreet te worden, maar Club wou boter bij de vis en vroeg naar verluidt om en bij de 15 miljoen euro voor zijn goudhaantje. Een bedrag dat de Italianen vooralsnog niet op tafel wilden leggen. 

  Een transfer lijkt nu zelfs volledig van de baan. Na de wedstrijd tegen Eupen zondag deed de Braziliaan dan ook een belofte: "Mijn twee doelpunten zullen mij niet van gedacht doen veranderen: ik heb beslist om bij Club Brugge te blijven".

   

  "Ik wil met Club een goed figuur slaan in de Champions League en hoop ook door in deze competitie te spelen nog beter te worden. Ik ben nog maar 21 jaar oud en heb dus nog wat tijd om een van de komende jaren een stap hogerop te zetten".

  Ik ben nog maar 21 en heb nog tijd om een stap hogerop te zetten