• home
 • video
 • pas verschenen

  Er mag al eens gelachen worden: schwalbes en een veldbestormer

  Dankzij de terugkeer van het vaderlandse voetbal zijn ook onze lachspieren goed opgewarmd. Naar goede gewoonte serveren we u de meest opvallende en lachwekkende fragmenten van de afgelopen speeldag.

  Veldbestormer werkt op de lachspieren van Coucke en co

  Een aalvlugge supporter van Anderlecht voerde een nummertje op bij de derde goal van Santini. Hij kwam meevieren met de spelers en was daarbij ongrijpbaar voor de stewards. Uiteindelijk was het Anderlecht-speler Trebel die de man naar de zijlijn begeleidde.

  Drie lachwekkende schwalbes

  In de Ronde van Frankrijk werden we opgeschrikt door enkele zware valpartijen. In ons voetbal waren sommige valpartijen vooral lachwekkend. We hebben het dan over de schwalbes van KV Oostende-speler Zivkovic en Cercle Brugge-speler Tormin.

  Kaya met de glimlach uitgewuifd...maar het lachen vergaat hem na wissel

  Onur Kaya trekt na 3,5 jaar de deur achter zich dicht bij Zulte Waregem. Hij werd uitgewuifd door de fans en de club. Kaya vertrekt richting KV Mechelen. Het lachen verging Kaya wel een beetje op het einde van de match.  Hij werd gewisseld in minuut 93...waarna Essevee nog de 2-2 incasseerde tegen Waasland-Beveren. 

  Carlinhos en Santini overleven aanslag op lijf en leden

  Minder lachwekkend: de aanslagen op lijf en leden die Standard-speler Carlinhos en Anderlecht-speler Santini moesten ondergaan. 

  Vanden Borre kijkt naar ex-club

  De meest opvallende, onopvallende toeschouwer in Kortrijk tegen Anderlecht was Anthony Vanden Borre. Zijn poging om anoniem te blijven, kende weinig succes. Al voor de match hadden de camera's  hem opgemerkt.