meest recent

Ibrahimovic scoort zijn eerste hattrick in de Amerikaanse competitie

ma 30 juli 2018 07:17
      Ibrahimovic was op dreef tegen Orlando City.

Zlatan Ibrahimovic is zich in Los Angeles niet aan het begraven. De Zweedse spits heeft in 17 wedstrijden al 15 goals gemaakt. 3 daarvan scoorde Ibrahimovic vannacht onze tijd in het duel met Orlando City.

Ibrahimovic had voor zijn hattrick amper 24 minuten nodig. Na de rust zette hij een 1-2-achterstand voor LA Galaxy om in een bonus, al scoorde Dwyer in de tussentijd wel nog de 2-3 voor Orlando.

Ibrahimovic was de onomstreden man van de match, want de andere goal van Los Angeles, gescoord door Giovani Dos Santos, viel na een assist van de Zweed.

Na 22 wedstrijden staat LA Galaxy in de Western Conference op de 3e plaats met 35 punten. Het FC Dallas van Roland Lamah heeft er 42 en het LA FC van Laurent Ciman telt er 36. Die laatste 2 clubs hebben wel één match minder gespeeld dan Galaxy.