• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Pereira scoort heerlijke vrije trap, Shaqiri doet nog beter met retro

  Shaqiri is niet aan zijn proefstuk toe.

  Andreas Pereira heeft zijn visitekaartje afgegeven aan José Mourinho in een oefenwedstrijd tegen Liverpool. Manchester United verloor wel met 4-1, maar de Braziliaanse Belg krulde een vrije trap prinsheerlijk in de winkelhaak.

  Verschillende topploegen vertoeven momenteel in de Verenigde Staten voor de International Champions Cup, zo ook Liverpool en Manchester United. Gisteren kruisten de Engelse grootmachten de degens.

   

  Liverpool won overtuigend met 4-1, maar ook Andreas Pereira scoorde punten. Het Belgische talent van United krulde een vrije trap perfect over de muur en in de winkelhaak. Doelman Kamil Grabara stond aan de grond genageld. 

   

  Toch scoorde Pereira niet het mooiste doelpunt van de avond. Met die eer ging Xherdan Shaqiri aan de haal. Met een wondermooie omhaal zette hij de eindstand op het scorebord.

   

  Divock Origi zat op de bank bij Liverpool, maar mocht niet invallen, Simon Mignolet geniet nog van zijn vakantie. Ook Romelu Lukaku en Marouane Fellaini hebben nog even vrijaf gekregen van Mourinho.

  Andreas Pereira maakte indruk met deze heerlijke trap:

  Maar Xherdan Shaqiri kreeg nog meer punten van de jury: