• home
 • video
 • pas verschenen

  RTBF: "Witsel legt morgen medische testen af bij Dortmund"

  Axel Witsel bij de Rode Duivels.

  Witsel speelde een sterk WK met de Rode Duivels.

  Keert Axel Witsel na anderhalf jaar al terug uit China? Volgens de RTBF legt de Rode Duivel morgen alleszins zijn medische testen af bij Borussia Dortmund. Officieel is er wel nog niets bevestigd.

  Het gonst sinds het WK al van de geruchten dat Axel Witsel mogelijk zou terugkeren naar de Europese velden. De Rode Duivel verhuisde in januari 2017 naar de Chinese competitie, maar gaf ook zelf al toe dat het niveau daar toch een pak lager ligt.

   

  Nu lijkt er een transfer naar Borussia Dortmund in de maak te zijn. RTBF-journalist Thierry Luthers, doorgaans zeer goed op de hoogte van nieuwtjes over de ex-Standard-speler, weet immers dat de middenvelder morgen zijn medische testen zou afleggen bij de Duitse club.

   

  Daarna zou hij zijn handtekening zetten. Volgens de Duitse media telt Dortmund 20 miljoen euro neer voor Witsel.  Bij Borussia Dortmund en Axel Witsel blijft het voorlopig stil, maar wie weet speelt Witsel volgend seizoen dus in de Bundesliga.

  RTBF-journalist Luthers kwam met het nieuws: