• home
 • video
 • pas verschenen

  Milanov kan geen gooi doen naar EK-goud door voetblessure

  Philippe Milanov, twee jaar geleden nog goed voor zilver op het EK, zal niet te zien zijn op de Europese kampioenschappen in Berlijn. Hij is 4 tot 6 weken buiten strijd door een stressfractuur in zijn rechtervoet.

  In Amsterdam bezorgde Milanov ons land in 2016 nog een zilveren EK-medaille, maar in Berlijn zal de discuswerper dat kunstje niet kunnen overdoen. Hij moet afhaken door een stressfractuur in zijn rechtervoet.

   

  Hij kondigde het nieuws aan op Instagram. "Ik kan niet gooien op dit moment. Ik zal 4 tot 6 weken moeten herstellen, maar ik kom snel weer terug", schreef hij onder foto waarop zijn voet stevig ingepakt is. Hij voegde zelfs een röntgenfoto van zijn voeten toe om de blessure aan te tonen.

  Milanov zette het slechte nieuws op Instagram