• home
 • video
 • pas verschenen

  Veldbestormer is stewards te snel af: Coucke lacht, Trebel knuffelt

  Een fan van Anderlecht was zo blij met de hattrick van Santini dat hij het veld opliep om de nieuwe spits te bedanken. Dat mag natuurlijk niet en dus probeerden de stewards hem snel te vatten. Het probleem? De fan bleek net iets sneller dan hij eruit zag.

  De zon scheen en de netten trilden vier keer. De sfeer bij Anderlecht tijdens de openingsmatch in Kortrijk zat zo goed dat zelfs een veldbestormer die niet kon verpesten, integendeel. Na de 0-4 van Santini liep een fan van paars-wit het veld op.

   

  De stewards holden hem achterna maar kregen hem niet te pakken. Ze probeerden het dan maar met een tackle, maar ook die miste doel. Anderlecht-voorzitter Marc Coucke en Luc Devroe konden hun lach niet bedwingen in de tribune. 

   

  Trebel loste de situatie rustig op. Hij gaf de man een stevige knuffel en duwde hem dan weer richting de zijlijn.

  Bekijk de opvallende fase:

  Coucke en Devroe moesten er smakelijk om lachen