• home
 • video
 • pas verschenen

  Murray krijgt wildcard voor ATP-toernooi in Cincinnati

  Murray gaf vrijwillig verstek voor het toernooi van Wimbledon.

  Murray gaf vrijwillig verstek voor het toernooi van Wimbledon.

  Andy Murray heeft een wildcard gekregen voor het ATP-toernooi in Cincinnati. De Schot was bijna een jaar out door een heupblessure. Het voormalig nummer 1 van de wereld is daardoor teruggezakt naar de 838e plaats op de WTA-ranking.

  Volgende maand zien we Murray opnieuw in actie. Hij zal deelnemen aan het toernooi van Cincinnati in Amerika. Zijn heupblessure speelde hem parten en hij was voor het laatst te zien op het gras van Queen's en Eastbourne. Daar kon hij amper 1 match winnen.

   

  De Schot liet ook vrijwillig verstek gaan voor Wimbledon, omdat hij zich nog niet sterk genoeg voelde voor een grandslamtoernooi. Door het gebrek aan wedstrijden zakte de Schot naar de 838e plaats op de wereldranglijst. 

   

  Door zijn lage plaats werd hij niet automatisch geselecteerd voor het toernooi en kon hij enkel via een wildcard deelnemen. De Cincinnati Open geldt als een belangrijk voorbereidingstoernooi op de US Open en begint op 11 augustus.