• home
 • video
 • pas verschenen

  Dumoulin ziet Roglic wegrijden in zog motor: "Slaat nergens op, ben er ziek van"

  Tom Dumoulin.

  Dumoulin verspeelde naar eigen zeggen de ritzege in de afdaling.

  Tom Dumoulin kon geen stap dichterbij komen in de laatste bergrit en kon ook een ritzege op zijn buik schrijven, naar eigen zeggen door een motard. "Wat een kl...", sakkerde de Nederlander.

  De frustratie spatte ervan af bij de doorgaans lankmoedige Tom Dumoulin. "Primoz was de sterkste en dit is een mooie zege", opende hij zijn tirade. "Maar hij rijdt op een recht stuk weg van ons weg. Ik zat volle bak te sprinten, maar kwam geen meter dichterbij."

   

  "Primoz kan daar niets aan doen, hij ging gewoon op zijn buis zitten en was weg. Maar die motorrijder had gewoon achter ons moeten zitten. Wat een kl...", slikt Dumoulin zijn krachtterm net op tijd in. "Ik ben er echt ziek van. Dat slaat nergens op."

  Profiteert Roglic van de motor in de afdaling? Oordeel zelf