Ga naar de inhoud

meest recent

      Sels gaat zijn geluk beproeven bij Strasbourg

       do 26 juli 2018 17:00

      Matz Sels zet zoals verwacht zijn carrière verder bij de Franse eersteklasser Strasbourg. De doelman van Newcaste was de eerste keuze van Anderlecht om ook dit seizoen het Brusselse doel te verdedigen,  maar de clubs raakten er niet uit. Sels maakte zijn nieuwe club zelf bekend op Instagram.

      Sels wordt door Strasbourg definief overgenomen van Newcastle. Hij tekende een contract voor vier seizoenen. Hoeveel geld met de transfer gemoeid is, werd niet bekendgemaakt. 

       

      Sels werd vorig seizoen door Newcastle verhuurd aan Anderlecht. De Brusselse club wou hem graag definitief overnemen, maar de onderhandelingen sprongen af. Newcastle zelf rekende niet meer op de doelman.

       

      Sels zat in de voorselectie van bondscoach Roberto Martinez voor het WK in Rusland, maar haalde de toernooikern niet. Martinez verkoos Koen Casteels als derde keeper, naast zekerheden Thibaut Courtois en Simon Mignolet.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.