• home
 • video
 • pas verschenen

  Ferguson stelt United-fans gerust: "Later in het seizoen weer aanwezig"

  Sir Alex Ferguson

  Ferguson werd begin mei dit jaar getroffen door een hersenbloeding.

  Nadat Sir Alex Ferguson eerder dit jaar werd getroffen door een hersenbloeding, heeft de voormalige coach van Manchester United een videoboodschap de wereld ingestuurd. "Zonder alle goede medische hulp zat ik hier vandaag niet meer", vertelt Ferguson.

  Ferguson benadrukt vooral zijn dankbaarheid in zijn videoboodschap. "Eerst en vooral wil ik het medische team van de ziekenhuizen in Macclesfield, Salford en  Manchester bedanken. Zonder hun goede zorgen zat ik hier vandaag niet meer", klinkt het bij de 76-jarige Schot.

   

  "Ik voel me enorm dankbaar, ook voor alle berichten die ik kreeg van overal ter wereld om me het beste te wensen", gaat hij voort. Ferguson stelde ook de United-fans gerust. "Later in het seizoen zal ik weer aanwezig zijn om het team te zien spelen. In tussentijd wens ik José en alle spelers het beste toe."

  Bekijk de videoboodschap van Sir Alex Ferguson