• home
 • video
 • pas verschenen

  "Bonucci wil terug naar Juventus, maar..."

  De nieuwe sportief directeur van AC Milan heeft op zijn eerste dag bevestigd dat Milan-aanvoerder Leonardo Bonucci wil terugkeren naar Juventus. "Maar ons team zit vol", reageert de club uit Turijn.

  Donderdag was de eerste dag van Leonardo als de nieuwe sportief directeur van Milan. Opvallend: vragen over een terugkeer van verdediger Leonardo Bonucci naar Juventus domineerden zijn presentatie.

   

  "De vraag om terug te keren komt van de speler. Als het kan, zullen we die vraag waarmaken", ging Leonardo de kwestie niet uit de weg. "We verzetten er ons niet tegen."

   

  "Het is normaal dat spelers een wens hebben. Bonucci kwam vorig seizoen naar Milan als een symbool van verandering. We zullen zien wat er gebeurt. Het is niet zeker dat hij vertrekt."

   

  Milan betaalde vorige zomer 40 miljoen euro voor de centrale verdediger. Dat een terugkeer nog geen feit is, blijkt ook uit de reactie van Juventus. "Op dit moment zit ons team vol", reageerde algemeen manager Giuseppe Marotta. "Zeker het verdedigende compartiment. Onze relatie met Bonucci is gebaseerd op wederzijds respect, maar voolopig is er niets meer."