• home
 • video
 • pas verschenen

  Atletico-doelman Adan redt 3 penalty's en scoort dan zelf winning goal

  Antonio Adan

  Adan werd de held van de avond voor Atletico Madrid.

  Atletico Madrid heeft het in Singapore in de International Champions Cup gehaald van Arsenal. Het werd 1-1 na 90 minuten, maar na penalty's toonde Atletico, en met name doelman Adan, zich de beste.

  Dankzij het WK was geen van beide ploegen compleet, dus werd er niet met de beste elftallen gestart. Bij Atletico stond Jan Oblak wel in doel, maar het was zijn vervanger, de debuterende Antonio Adan, die de held van de avond zou worden voor de Spanjaarden.

   

  Nadat de wedstrijd na 90 minuten op 1-1 was geëindigd - na goals van Vietto (Atletico) en Smith-Rowe (Arsenal) - moesten er penalty's getrapt worden. Doelman Adan stopte maar liefst 3 penalty's. Om zijn goede prestatie te bekronen, trapte de Spanjaard dan maar zelf de beslissende penalty tegen het net. Van een droomdebuut gesproken.

  Adan redt én scoort