• home
 • video
 • pas verschenen

  "Alleen als Barcelona ons Messi geeft, aanvaardt Roma hun excuses"

  De manier waarop Barcelona Malcom afsnoepte van AS Roma ligt bij de Romeinse voorzitter zwaar op de maag. James Pallotta kent wel een manier om alles te vergeven en vergeten, maar daar zal Barcelona wellicht niet aan willen meewerken. 

  Roma was mondeling rond met Malcom en Bordeaux over een transfer van de Braziliaan, maar dan kwam Bercelona op de proppen en Malcom keerde zijn kar. Onethisch gedrag vindt Roma-voorzitter Pallotta, maar tijdens een radio-interview over het onderwerp kon er toch een grapje af.

   

  "Barcelona heeft zich verontschuldigd, maar die excuses aanvaard ik niet. De enige manier om dit goed te maken is door ons Messi te geven. Barcelona heeft zich onethisch gemoeid in dit dossier."