• home
 • video
 • pas verschenen

  Poels en co niet rancuneus tegenover supporters: Nederlander met pech krijgt lift van Sky-bus

  Team Sky heeft deze Ronde van Frankrijk al veel moeten incasseren van toeschouwers langs de weg, maar omgekeerd toonde de ploeg woensdag wel zijn goed hart. Een Nederlandse supporter met pech kreeg een lift van de ploegbus. 

  "Wat doe je als je langs de kant van de weg iemand in de problemen ziet terwijl je naar beneden rijdt...hem in de bus nemen", zegt Wout Poels in een filmpje op zijn Instagram-account. Daarna zien we een toeschouwer in een oranje-shirt. "Dat is hoe wij Nederlanders elkaar behandelen."

   

  Poels en co hielpen de man niet alleen uit de problemen, maar ongetwijfeld ook aan een straf verhaal om tegen zijn vrienden te vertellen: meerijden in de meest afgeschermde bus van het hele peloton.