• home
 • video
 • pas verschenen

  Bekijk alle goals en belangrijke acties al tijdens de Jupiler Pro League-matchen

  Download de Sporza Voetbal-app

  Ook dit seizoen kunt u in de Sporza Voetbal-app alle doelpunten en beslissende acties nog tijdens de match bekijken. Een seizoenspas voor deze beelden kost maar 3,49 euro. Klik op het promofilmpje in de Sporza Voetbal-app om jouw seizoenspas te activeren.

  Een seizoenspas voor Jupiler Pro League-filmpjes

  Mis niets van de Jupiler Pro League met onze Sporza Voetbal-app. Volg de scores samen met het live-tekstverslag en ontvang pushmeldingen van je

  favoriete ploeg(en).

   

  Maar net zoals vorig jaar kunt u ook al tijdens de wedstrijd naar de goals en belangrijkste acties kijken. Per match mag u ongeveer 10 filmpjes verwachten. Voor een heel seizoen betaalt u 3,49 euro voor deze dienst. 

   

  Hoe koopt u een seizoenspas?

  Klik op een filmpje in een van wedstrijden van de Jupiler Pro League. U wordt doorverwezen naar de betaaldienst van Apple of Google Play. Van zodra de betaling gelukt is, kunt u alle filmpjes voor het hele seizoen bekijken.

  Download de Sporza-voetbalapp