Ga naar de inhoud

Wynants en De Tier blijven langer bij LottoNL-Jumbo

 di 24 juli 2018 16:31
Maarten Wynants (l) en Floris De Tier.
Maarten Wynants (l) en Floris De Tier.

Maarten Wynants en Floris De Tier zullen ook volgend seizoen de kleuren van LottoNL-Jumbo verdedigen. Voor Wynants wordt het al zijn 9e seizoen bij de Nederlandse WorldTour-formatie.

Floris De Tier (26) is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij LottoNL-Jumbo. "Ik merk dat de ploeg belangrijk is in mijn ontwikkeling", zegt de Belg. "Ik heb in bepaalde koersen een stap vooruitgezet ten opzichte van vorig jaar."

 

"Dit team let op de kleinste details en alles is goed geregeld. Ik kijk er nu al naar uit om volgend jaar in het nieuwe truitje van de ploeg te koersen."

 

"Floris is een veelbelovend klimtalent", zegt ploegleider Merijn Zeeman. De komende maanden en volgend jaar zullen we voortwerken aan zijn ontwikkeling."

 

"Maarten Wynants is van grote waarde in de voorjaarsklassiekers en voor onze sprinters en klassementsrenners. We werken aan het team van de toekomst en het is mooi dat hij daarvan deel blijft uitmaken."

 

Wynants (36) rijdt al sinds 2011 voor de Nederlandse ploeg.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.