Ga naar de inhoud

meest recent

      Malcom tekent bij Barcelona, Roma blijft verweesd achter

       di 24 juli 2018 18:47
      Malcom bij Barcelona
      Barcelona kondigde de komst van Malcom vandaag aan.

      Barcelona heeft flankaanvaller Malcom voor de neus van AS Roma weggekaapt bij Bordeaux. Er ligt in Camp Nou een contract van 5 seizoenen klaar voor de Braziliaan, die 42 miljoen euro kost.

      De overgang van Malcom naar Barcelona is ongetwijfeld een van de opmerkelijkste transfersaga's deze zomer. Bordeaux en AS Roma lieten gisteren weten dat beide clubs een akkoord hadden over de transfer van Malcom.

       

      De 21-jarige Braziliaan stond op het punt om een vliegtuig te nemen naar Rome, waar al tientallen supporters waren samengekomen om de flankspeler te verwelkomen. Maar Barcelona kwam op de valreep ook met een bod, waardoor Bordeaux Malcom verbood om naar Italië af te reizen.

       

      Dinsdagochtend werd een nieuw Romeins bod aanvaard door Bordeaux, maar Malcom zat met zijn hoofd al in Barcelona. De wil van de speler om voor Barça te voetballen, heeft wellicht de doorslag gegeven. Pittig detail: Barcelona en Roma nemen het volgende week woensdag tegen elkaar op in een oefenwedstrijd.


      Voor Barcelona is Malcom de 3e transfer van deze zomer, na verdediger Clément Lenglet en middenvelder Arthur.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.