• home
 • video
 • pas verschenen

  Japanse tv-zender koopt rechten van Jupiler Pro League

  De JPL zal ook te zien zijn in Japan.

  De JPL zal ook te zien zijn in Japan.

  Alle wedstrijden van de Jupiler Pro League van de komende twee seizoenen zullen ook te zien zijn in Japan. De Japanse commerciële zender Sky PerfecTV heeft daarover een deal gesloten met de Pro League.

  De Pro League heeft een niet-exclusief contract afgesloten met Sky PerfecTV. Alle wedstrijden van de Jupiler Pro League van de komende twee seizoenen zullen zo te zien zijn op de Japanse commerciële zender. Japan is het eerste Aziatische land dat de Jupiler Pro League-matchen opneemt in zijn tv-aanbod.

   

  "De wereldwijde hype rond de Rode Duivels zorgt ervoor dat ook buitenlandse tv-stations zich beginnen te interesseren in onze competitie. Daar is dit contract een goed voorbeeld van", zegt CEO Pierre François van de Pro League.

   

  "De buitenlandse zenders willen hun nationale helden in onze competitie zien, maar tegelijk ook de nieuwe Courtois, De Bruyne, Witsel, Kompany of Meunier ontdekken."